På Fortou jobber vi med unike matkonsepter tuftet på pur matglede, inspirert av gatekanter verden over. Nå går vi inn i høysesong og ser etter flere deltidsansatte til å jobbe «front of line».

Her er litt om hvem vi søker og hvordan vi ser mat og service.

Hos oss får du:

👉🏽 Være tett på utviklingen i en av regionens eneste rene gatematkonsept

👉🏽 Kollegaer som elsker mat og kundeservice som ikke står tilbake for noe

👉🏽 Forvalte kvalitetsprodukter som laget fra bunn eller forhandlet lokalt

👉🏽 Nærhet til kunst og kultur når Fortou er en del av Tou-paraplyen. Tou har over 300 arrangementer i året.

Vi ser etter:

👉🏽 Deg som er nyfiken på mat, friske konsepter og som ser kvalitet foran kvantitet. Vi setter lista høyt og liker å være den som åpner nye smaksløker.

👉🏽 Villighet til å gi oss innsats og dedikasjon – så skal vi stille med resten. Opplæring, kursing og alt det andre er en selvfølge.

👉🏽 Elsker å jobbe med mennesker og møter dagen med å se løsninger. Hos oss er det i møte med mennesker vi gjør business og bygger brand.


Ellers:

Hos oss trenger du verken å være fremoverlent eller bakoverlent. Vi ser etter potensial og åpenhet, og tenker at ingen er ferdig utlært. Vi kommer på jobb hver dag for å være litt bedre enn gårsdagen.

Vi har gode rutiner, åpne sinn, fine mennesker i staben og lønn som den største selvfølge. Tilgang på kunst, kultur, mat, drikke og alt som Stavanger Øst og Tou har å by på.

Send oss noen setninger om deg selv og hvorfor du kan passe inn hos oss. Legg gjerne med en CV: Benjamin@touscene.com