
Vi ser etter flere ansatte!
Vi ser etter nye ansatte til å bli en del av Fortou. Kjenner du noen som kan passe inn hos oss?
Vi ser etter nye ansatte til å bli en del av Fortou. Kjenner du noen som kan passe inn hos oss?
Alt behover ikke å være kjøttboller og bacondadler når det kommer til catering. I januar og ut mars får du nå 10% rabatt vår streetfood…
Endelig er ventetiden over for våre trofaste kunder. Skrei-sesongen er her, og det betyr at Stavanger Øst blir til bakgatene i Leeds, promenaden i Brighton…
Siden september 2022 har Spildr Sjømatrestaurant i Stavanger Øst jobbet for å skape en unik kulinarisk destinasjon for sjømat. Nå velger vi å legge ned driften.
Vi i Fortou AS står for driften av Fortou, Fôr, Spildr og Oppkok, matkonsepter som strekker seg fra streetfood til fine dining. Siden 2017 er…
Sammen med Tou åpner vi Ry i februar 2024!
I oktober har vi skapt en Fortou-kampanje som er for de som ser det er lenge til juni, har lagt bort strandtøyet, og tenker at noen ganger må en bare gi faen dersom livet skal gi mening. Navnet på kampanjen er «Fries before thighs»..